Over Henart

Henart fabriceert en importeert snacks voor hond en kat. We leveren vooral aan groothandels en distributeurs en stellen strenge eisen aan onze producten. De beste voeding voor elk dier; bij Henart leggen we de lat hoog. Bij alles wat we doen.

Snacks voor hond en kat moeten voedzaam zijn. Vol van smaak. Zo puur mogelijk, en eerlijk bovendien. Dus werken we daar hard aan, elke dag weer. We weten dat onze klanten hetzelfde van een product verwachten als wij. Dus kijken we altijd vooruit. Zijn we scherp op de laatste trends als het gaat om voeding voor hond en kat. En zijn we altijd op zoek naar de nieuwste toepassingen.

Duurzaam en in Europa geproduceerd
Innovatie en kwaliteit speelt bij Henart dan ook een grote rol. Hoe dat uitpakt, blijkt onder andere uit de introductie van onze unieke Vacuum Nutridried®technologie en producten. De droogmethode bundelt stralingswarmte met vacuümtechnologie en zorgt voor vleessnacks en vers-vleesverrijking voor de maaltijd die hun aroma, smaak en voedingsstoffen behouden. Dit in tegenstelling tot conventionele droogmethoden, waar dusdanige hoge temperaturen gebruikt moeten worden, waardoor veel van deze voedingswaarden verloren gaan. Met Vacuum Nutridried® ondersteunen we onze klanten bij hun streven naar het verkrijgen van de beste producten. Ons vers vlees is bovendien geschikt voor menselijke consumptie.

 

Vriesdrogen
HenArt heeft ook de beschikking over een groot aantal professionele vriesdrogers in Europa waarmee wij onze humane vlees en vis producten voor honden en katten conserveren. Vriesdrogen is de beste manier van conserveren van rauw vlees en vis producten en wordt al zeer lang toegepast. HenArt koopt haar kwaliteitsvlees zelf in bij gerenommeerde en gecertificeerde fabrikanten en voorziet haar klanten van hoogwaardige gevriesdroogde vlees en vis producten én HenArt produceert gevriesdroogde vlees- en vispoeders voor de pet food industrie.

Benieuwd waarom onze producten in de smaak vallen? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer. Of vraag ons om gratis samples van onze producten.

 

 

henart